Tips & råd

Aktuellt

Furuhälls Snickeri nu ”Certifierad Vilmaleverantör”

2023-02-07
Vilmastandarden som Byggmaterialhandlarna utvecklat och äger, reglerar kraven på produktinformation från leverantörer till byggmaterialhandeln. Finfo sköter distributionen av informationen om byggprodukterna. För att sälja produkter i byggmaterialhandeln krävs att leverantörer distribuerar sin produktinformation via Finfo enligt informationsstandarden Vilma till Byggmaterialhandlarnas medlemsföretag. Vilma standarden består av ett regelverk för artikelinformation och varugrupperingskoden BK04.
Furuhälls Snickeri levererar från och med i dag filer enligt senaste Vilma-standard. Vilma 2.6 innehåller krav på omfattande hållbarhetsinformation. 

Ny hemsida

2023-02-15
Välkommen till vår nya hemsida! Vi arbetar med att utveckla den och kommer kontinuerligt uppdatera med både nya sidor och nyheter. Vill du hjälpa oss att göra vår hemsida ännu bättre?

Ge oss gärna synpunkter, idéer och inspel på förbättringar genom att maila oss.

Byggt i Norden, för Norden

Vårt erbjudande handlar om hållbarhet. Vi förädlar skogsvirke från närliggande delar av Sverige och strävar efter att ständigt optimera resursutnyttjandet i vår framställningsprocess så att den slutliga produktens hållfasthet och kvalitet borgar för ett långt produktliv i slutkundens tjänst.