Dörr- och portmodeller

För att kunna välja dörr eller portmodell för just ditt projekt, hus eller stuga, behöver du ofta utgå från den befintliga miljön och ta ställning till hur en viss dörrmodell passar i en viss stuga eller förråd och hur du önskar att just helheten ska gestaltas. Ytterdörrar och portar bidrar till att skapa stämning och atmosfär i och kring ditt hem. Välj därför dina nya dörrar med omsorg. Vi erbjuder totalt 5 olika modellserier som i sin tur totalt skapar ett urval om närmare 100 olika varianter.

Heby Tradition

Modellen ”Heby Tradition” är den stora ”design”-favoriten bland förrådsdörrar med sitt klassiska och traditionella utseende. Modellen kallas ibland även för sportstugedörr och finns i såväl 10-graders som 18-graders utförande samt i flera standardstorlekar.

Heby Tradition produkter

Molnebo

Modellen ”Molnebo” är det stilrena syskonet till Heby Tradition, helt lika utförande fast utan fönster. Molnebo kallas också ibland för en tät sportstugedörr och finns i såväl 10-graders som 18-graders utförande samt i flera standardstorlekar.

Molnebo produkter

Starfors

Modellen ”Starfors” är storsäljaren bland våra ytterdörrar och finns även såsom garageport, en tät dörrmodell (utan glas) som är användbar i de allra flesta miljöer.
Modellen är lite av förrådsdörrarnas moder och finns givetvis i såväl 10-graders som 18-graders, vare sig du väljer en dörr eller en garageport. Starfors finns i hela 40 olika varianter av storlek, tjocklek och hängning.

Starfors produkter

Fröbo

Modellen ”Fröbo” är en riktigt traditionell fönsterdörrmodell med stort rektangulärt stående fönster med utanpåliggande spröjs. Fröbo erbjuds i såväl 10-graders som 18-graders utförande samt i 4 olika standardstorlekar. Fröbo har en bröstningshöjd på 98 cm.

Fröbo produkter

Vansjö

Modellen ”Vansjö” är den glasade varianten av modellen Starfors, alltså helt lika utförande fast med fönster. Modellen finns i såväl 10-graders som 18-graders dörr, samt som 10-graders garageport. Vansjö finns i hela 30 olika varianter av storlek, tjocklek och hängning.

Vansjö produkter